Alles in en om ons heen is energie. Het leven is een stroom, niets is hetzelfde en alles beweegt. Net zoals water kan energie stromen. Wanneer energie stopt met vrij stromen kunnen er conflicten of stress ontstaan. Dit kun je terugzien op allerlei vlakken zoals energieniveau, gezondheid, relaties, werk, financiën etc. Als jij je voor deze situaties open stelt, willen deze situaties je iets vertellen.

Door te kijken naar wat deze situaties je willen vertellen zal jij tijdens en na de sessie inzichten over jezelf en je leven op dit moment ontvangen. Met behulp van verschillende begeleidingstechnieken verbind jij met deze situaties en transformeer je jouw belemmerende patronen en/of overtuigingen.

Door het onbewuste bewust te maken en te transformeren worden de blokkades die je ervaart verlicht en/of weggehaald en daarmee verandert de energiestroom in en om jou heen.

Voor wie?

In de praktijk zie ik met name hulpvragen terug uit de kindertijd. In onze kindertijd ontwikkelen we verschillende mechanismen die ons beschermen en geruststellen in moeilijke situaties. Door de jaren heen zijn die mechanismen een deel geworden van wie we zijn. Daarom reageren we als volwassene vaak op dezelfde (of een gelijkwaardige) manier als toen we kind waren. Je kunt er als volwassene tegenaan lopen dat die oude patronen nu vaak niet meer nuttig of wenselijk zijn. Tijdens één of meerdere sessies gaan we dan terug naar de oorzaak van deze gedragspatronen om deze te doorleven en te transformeren. 

Transformatie therapie kan ook ingezet worden voor andere vraagstukken zoals:

- Fysieke klachten

- Conflicten

- Stress en burn-out

- Angst

- Depressieve klachten

- Grenzen leren stellen

- Pesten

- Negatief zelfbeeld

- Opvoedingsvraagstukken

Ik help jou te voelen wat je lichaam te vertellen heeft....