Save the date!

Gepubliceerd op 25 september 2022 om 22:38

Maandag 14 tot en met zondag 20 november

Wat is de week van de vaktherapie?

De week van de Vaktherapie is een jaarlijks terugkerend evenement. Meer dan 3000 vaktherapeuten stellen samen een bijzonder programma samen door in heel Nederland activiteiten te organiseren. Vaktherapie is een andere manier van behandelen bij psychosociale en psychiatrische problematiek. Niet praten, maar juist doen en ervaren staan centraal. Vaktherapie is de overkoepelende term voor beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie, psychomotorische kindertherapie, psychomotorische therapie en speltherapie.

Welke activiteiten bied ik aan?

Tijdens de week van de Vaktherapie bied ik kosteloos twee unieke activiteiten aan om mijn prachtige vak te vieren. Wil je hierbij zijn? Meld je aan via de webshop want er VOL=VOL!

Boks! Interactieve lezing 

Boksen is één van de kenmerken waarop de Speelkunst haar unieke therapie baseert. Ruim 16 jaar geleden ben ik met de bokssport in aanraking gekomen. De sport waar ik als uitlaatklep na een ongeluk aan begon, groeide uit tot jarenlange topsportbeoefening met nationaal, internationaal maar vooral mentaal opvallende resultaten. Ben jij benieuwd naar mijn boksreis en de plek die boksen vervult binnen de therapie? Meld je dan aan voor deze unieke bijeenkomst!

Theatersport

Theater is één van de kenmerken waarop de Speelkunst haar unieke therapie baseert. Theatersport is een improvisatievorm waarin je speelt, creëert, durft en doet!  Om de Week van de Vaktherapie te vieren gaan we in een groepje verschillende oefeningen doen die gebaseerd zijn op: spontaniteit, positiviteit, spelplezier, samenwerking en hulpvaardigheid! Speel jij mee? Meld je dan aan voor gegarandeerd speelplezier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.