De week van de Vaktherapie!

Gepubliceerd op 13 november 2023 om 11:26

Hoera! Deze week staat in het teken van het vieren van mijn prachtige vak en daar sta ik ook dit jaar weer bij stil. De afgelopen jaren heeft de praktijk een enorme groei doorgemaakt, steeds meer mensen weten de weg naar de praktijk te vinden. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik van betekenis mag en kan zijn met de diensten die ik aanbied. 

Ieder jaar zet ik in de week van de vaktherapie de deuren open om eens 'te gluren bij de buren', dit jaar gaat dit er wat anders uitzien. Door de groei van de praktijk zit ik momenteel middenin 'de klusfase' voorafgaand aan de verhuizing. De ruimte waarin ik dramatherapie geef zal van het Oude Ijsselhuis verhuizen naar een ruimte die vastzit aan de boksschool. Deze praktijkruimte zal in gebruik genomen worden per 8 januari 2024! In het nieuwe jaar zal ik hier een 'open huis - moment' organiseren voor diegene die het leuk vinden om eens te komen gluren.

Ik vind het natuurlijk wel heel erg leuk om jullie een inkijkje te geven in mijn werk. Dus op de socials neem ik jullie mee op pad. Zijn er specifieke dingen die jij graag zou willen zien of weten? Laat het me gerust weten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.