SAVE THE DATE: week van de Vaktherapie

Gepubliceerd op 22 juli 2019 om 13:37

Maandag 11 tot en met zondag 17 november

Wat is de week van de vaktherapie?

De week van de Vaktherapie is een jaarlijks terugkerend evenement. Meer dan 3000 vaktherapeuten stellen samen een bijzonder programma samen door in heel Nederland activiteiten te organiseren. Vaktherapie is een andere manier van behandelen bij psychosociale en psychiatrische problematiek. Niet praten, maar juist doen en ervaren staan centraal. Vaktherapie is de overkoepelende term voor beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie, psychomotorische kindertherapie, psychomotorische therapie en speltherapie.

Voor wie is de week van de Vaktherapie?

Iedereen is welkom tijdens de week van de Vaktherapie. Er zijn niet alleen activiteiten voor mensen met een psychologische hulpvraag, maar ook verwijzers, gemeenteambtenaren, zorgverzekeringsmedewerkers, politici en scholen zijn welkom. Kom langs en maak kennis met ons prachtige vak!

Welke activiteiten biedt de Speelkunst aan?

Op dit moment ben ik druk bezig met de laatste organisatorische dingen voor dit evenement. Binnenkort wordt op de website bekend gemaakt welke activiteiten de Speelkunst tijdens deze week aanbiedt en hoe jij je hiervoor kan aanmelden. Wil je toch alvast meer informatie over dit evenement? Kijk dan op de website: www.weekvandevaktherapie.nl

Maandag 11 tot en met zondag 17 november 2019

Week van de Vaktherapie


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.