Operatie ijsbreker - Een dag voorbij de zintuigen

Gepubliceerd op 24 oktober 2021 om 22:54

Operatie IJsbreker - Een dag voorbij de zintuigen

We leven in een wereld die compleet uit evenwicht is en raken steeds meer ontkoppeld van dat we in wezen echt zijn. Maar één ding is zeker: bij een ieder van ons stroomt onder het geconditioneerde denken nog steeds pure levensenergie, vol grenzeloze scheppingskracht.

Tijdens operatie IJsbreker zullen we het koude water gebruiken als 'poort' om door onze 'vastgevroren' conditioneringen, patronen en overtuigingen heen te gaan. Met als doel te leren hoe we dieper in onszelf kunnen kijken daar waar onze scheppingskracht is.

- www.atmantis.nl -

Al meer dan tien jaar werk ik intensief samen met Dirk Chevalking (bokstrainer, -coach) en Stanley Koemans (topbokser) binnen en buiten de boksring. Het voelde dan ook vertrouwd om onze krachten samen te bundelen in 'Operatie IJsbreker' - Een dag voorbij de zintuigen. 

Tijdens deze dag werden onze gasten uitgenodigd om masterclasses bij te wonen, 'dingen buiten hun comfortzone' te ondernemen en uiteraard de ijsbad experience te ondergaan. Om vervolgens onder genot van een BBQ de ervaringen van de dag uit te wisselen bij het kampvuur.

Ik mocht een aantal interactieve onderdelen verzorgen waarbij diverse zintuigen (zicht, gehoor) werden afgesloten en een beroep werd gedaan op andere zintuigen (tastzin, evenwichtzin, zelfbewegingszin). De deelnemers werden hierdoor uitgenodigd naar binnen te keren en te voelen en handelen in spel om hierna te ervaren welke ontlading er vrij mocht komen. Deze ontlading toe te laten en zich vervolgens met open aandacht weer onder te laten dompelen in de masterclasses.

Dirk Chevalking Atmantis , Stanley Koemans Arts of sports en uiteraard alle deelnemers bedankt voor deze magische dag!

Fotografie Studio Chevalking

Fotografie Studio Chevalking

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.