Ontmoet boksen

Gepubliceerd op 15 mei 2019 om 11:26

Netwerkbijeenkomst voor bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen in de Achterhoek

Vrijdag 24 mei van 11.00 - 14.00 uur bij boksclub COB - Doetinchem aan de Dr. Huber Noodtstraat 33a

Boksen is één van de kenmerken waarop de Speelkunst haar unieke therapieën baseert. Boksen en theater vormen samen dé instrumenten waar ik binnen de Speelkunst mee werk. Ruim 13 jaar geleden ben ik met de bokssport in aanraking gekomen. De sport waar ik als hobby aan begon is uitgegroeid tot topsportbeoefening en sinds 2016 maak ik deel uit van het Nederlandse damesteam. Ik ben drievoudig Nederlands kampioen en heb dit jaar deelgenomen aan de Europese kampioenschappen. Als doorgewinterde wedstrijdbokser ken ik 'the drills' van de sport van binnen en buiten. Dit maakt dat ik boksen als instrument met persoonlijke, pedagogische en maatschappelijke doelen inzet binnen mijn praktijk.

Binnen de praktijk werk ik met een ervaringsgerichte werkwijze, denken voelen en handelen staan centraal. Door het lijfelijke aspect van het boksen word je in beweging gebracht. Beweging brengt groei en balans omdat gedachten en gevoelens gaan stromen. Door lijfelijk te incasseren, uitdelen en doorzetten verken je je eigen grenzen. Je  ontwikkelt zelfvertrouwen en wordt weerbaar. Dit doe je vanuit zelfbeheersing en met respect voor je tegenstander. Door fysiek en mentaal samen aan het werk te gaan kunnen gevoelens en gedachten geordend en verwerkt worden. Zo krijgen deze de plek die ze verdienen.

Voor bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen bied en ontwikkel ik verschillende interventies en (behandel)trainingen. Hiernaast bied ik diensten aan ter professionalisering, teambuilding en gastspreker.

Meer informatie?

Ben jij geïnteresseerd in wat boksen voor jou kan betekenen? Meld je aan voor de netwerkbijeenkomst door middel van onderstaande button. Tijdens deze bijeenkomst ben je van harte uitgenodigd om in gesprek te gaan over de functie die boksen kan vervullen voor jou! Heb je een hulpvraag en wil je een individueel gesprek? Dan kun je deze inplannen door middel van de onderstaande button.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.